MI EZ A 
24

HÓNAP?

A 24 hónapos havidíj szolgáltatást a „szükség” hozta létre. A BOOM stúdió már régóta kezel megannyi honlapot. Ügyfeleink -akiknek nem nálunk volt a weboldala- visszajelzései alapján mindig volt valami probléma a már meglévő oldalaikkal. Például nehezen tudták elérni a „weboldalast” vagy szétesett az oldaluk és sokat kellett várni a javításra. Esetleg lassan haladtak a fejlesztések. Legrosszabb esetben eltűnt, aki készítette. 

Nos, csináltunk egy megfizethető, havidíjas weboldal szolgáltatást, ahol azon a színvonalon szolgáltatunk, mint a grafika és dekoráció területén.

Miért pont 24?

Nem túl hosszú, nem túl rövid, vállalható. Gyakorlatilag 24 hónap alatt fizeted ki a weboldalad árát úgy, hogy közben tökéletesen, naprakészen működik. Ezen felül a csomagban amit választottál, vállalunk x munkaórát, amit tartalomváltozásra, képcserére, egy esetleges akció meghirdetésére használhatsz. 

Olyan szolgáltatás nyújtunk, ahol valóban nem kell foglalkoznod a technikai résszel, csak a saját vállalkozásoddal. Az ötlet a tiéd, mi megjelenítjük az oldaladon.

Kell ettől kényelmesebb?

Ettől a szolgáltatástól nem találsz kényelmesebbet ár/érték arányban. Nincs attól jobb, ha jön egy ötleted és csak egy telefon vagy egy e-mail nekünk és már kint is van az oldalon. 

24 hónap után?

Az élet nem áll meg. A vállalkozásod működik, az oldalnak is mennie kell tovább. Választhatsz karbantartási csomagjaink közül. Ezzel biztosítunk továbbra is minden technikai frissítést, tárhelyet, stabilitást.

Mit gondolsz? Érdekes lehet?

Add meg a nevedet, telefonszámodat
és felvesszük veled a kapcsolatot!